martes, 3 de enero de 2012

PREPARATIUS PREVIS

Benvinguts al nou blog dels "nohisonmai"
Aquest any tenim un nou component en Fran, afegit a l' Ignasi i a mi.
És un expert ciclista i amb ganes d'aventura...
Aquest any volem travessar el salar d' Uyuni a Bolivia, però abans hem de començar a Chile , sortint de Santiago cap al nord Antofagasta, Calama i San Pedro de Atacama.
El viatge per nosaltres comença aquest dissabte dia 14; viatjarem amb la companyia Lan Chile, i el nostre equipatge constarà d'una caixa de bicicleta carregada amb la bici, les alforges, tenda , sac , etc. Sortim a les 14'10h. cap a Madrid i allí ens hem d'esperar a les 00.15h del dia 15 , que surt el vol directe a Santiago de Chile; arribem allí a les 9'30h. I ens espera una temperatura de 29º. A Santiago estarem suposadament 2 jornades per acostumar-nos a la calda i visitar la ciutat. Us anirem informant conforme anem trobant ciber cafès ... ja que no portarem portàtil.
una salutació per tots/es.

2 comentarios:

  1. ja hi som!!!,... un altre cop...ala , marxeu,marxeu!
    De bon rotllo? que vagi molt bé el viatge i feu-nos totes les dentetes que pogue-ho

    ResponderEliminar
  2. Hoy es uno de esos días en que, no sé por qué razón, el sistema de la empresa donde tengo el gran gusto de trabajar, me deja entrar en vustro blog, así que he aprovechado para descargarme vuestros relatos, tomarme mi tiempo para leermelos y así ponerme al corriente de vuestra llegada a Chile.
    Ahora me voy a comer.
    besos generales con achuchones.
    El fin de semana, por cierto, estaré en paris. reunion de trabajo el martes en normandía.
    que os divirtais, TRIO (DE JANEIRO??) por lo de la salsa, digo

    ResponderEliminar