lunes, 16 de enero de 2012

DIES A SANTIAGO DE CHILE

Hola a tots, ja portem unes hore a la capital de Chile; ahir vam arribar amb el vol directe desde Madrid 13 hores de trajecte, i 30m. de retard sobre l horari previst. A l aeroport vam negociar el transport de nosaltres i les dues caixes de bicicletes; ens demanaven 18000 pesos i al final vam acabar pagant 12000, uns vint euros, contant que el canvi esta a 602pesos per un euro.
A l arribar al hostel ens van atendre molt be Antoin, amic del Chusma ens va acompanyar a l habitació, una de 5 persones amb bany privat, vam descarregar els trastes i a dinar sha dit, amb la cerveseta cristal de rigor; despres becaina i a esperar lignasi que venia desde Buenos aires amb bus. El tema ha sigut que no arribava, hem marxat al centre a veure la plaça d armes, el palacio de la moneda , on l any 1973 es va suicidar Salvador Allende i on fa 12 anys també hi vaig ser amb companyia del Josep Insa. Han arreglat la façana, ja que fa uns anys es veien els forats dels projectils del cop d estat d Augusto Pinochet...
Despres de passar unes hores passejant, hem decidit anar cap al hostel i llavors ja teniem l Ignasi que havia arribat feia unes hores; el seu bus havia tingut que parar, ja que havien sofert unes esllavissades a la carretera que travessa els Andes , esperar que les excavadores arreglessin la carretera i seguir 5 hores mes tard. La sorpresa ha sigut quan al hostel ha sortit de l habitacio la Nurieta i aixi serem 4 per passar les proximes setmanes fins arribar a Uyuni : nosaltres amb bici i la Nuria amb transport public.
Ara ens disposem a llegir i preparar les bosses per dema, que ja tenim els bitllets de bus per travessar part del desert d-atacama fins Antofagasta 1300km. amb 18hores...
ja us anirem explicant desde Antofagasta. Sortim dema a les 16hores.
una salutaciò a tots

1 comentario:

  1. Be, nois.
    Encara no tinc el gust de coneixer al Fran. Nomès vull donar-li uns concells per sobreviure amb aquest parell de "bombilles" que ha agafat per aquesta aventura.
    Per altra part, anims i cap al desert que esta mes ple del que ens pensem.
    Petonets desde Vilafranca, cucooooooooooots!

    ResponderEliminar