viernes, 10 de febrero de 2012

LA PAZ,


Ja estem a La Paz! La capital més alta del món.
Hi hem arribat amb bus desde Oruro 4h. Entrem primer a la ciutat de El Alto (3970m) seguidament anem baixant una mica descobrint una gran vall ocupada per cases i cases... brutal !!!
És LA PAZ! Una ciutat plena de cases unifamiliars de una o dues plantes, tret de les dues desenes de gratacels del centre; una ciutat d'un milió d'habitants repartits en barris penjats a la muntanya tipus favelas...
La ciutat és un caos de circulació amb infinitat de petites furgonetes que transporten als habitants d'un barri a l'altre parant on sigui, sense parades definides...
Arribant a l'estació d'autobusos trobem unes catalanes que ens acompanyen al seu allotjament i allí trobem una habitació correcta.
Visitem la ciutat per saber on és el centre amb els carrers més autèntics i ens impregnem del moviment de gent que tants dies feia que no notàvem... tampoc ho trobàvem a faltar...

3 comentarios:

  1. Aquest Ignasi no l'arreglarem mai, no confonguis el salar amb la neu que cau a Capfons! Aixo primer ,crema molt, ja ho has vist, pero segur que amb unes cerveses s'alleugira la cuisso!
    A mi em podeu dir "fluixa" pero jo ja estic estragada perque ho llegeixo tot seguit i despres de mirar el mapa em faig creus que damunt dels km que feu, esteu a una alsada considerable "mes de tres vegades mes amunt que Rojals"!
    Apa nois, fins la propera.

    ResponderEliminar
  2. Molt guapa la foto!!! quin viatget us esteu foten :D
    anims a tots i recupereu l´ignasi!! hehe
    salut i cames!

    ResponderEliminar
  3. Impressionant i a la vegada molt exigent aventura en tots els sentits.Merci per endinsar-nos a la Bolívia mes profunda.
    Sobretot molt ànims pel dels llavis tallats, que pensi que amb el fred que fot aquí i que ja dura tants dies segur que seria pitjor. Segur que ja aneu trobant la millor manera de recuperar-vos tots plegats. Seguirem esperant novetats malgrat siguin setmanals. Salut!!!

    ResponderEliminar