domingo, 29 de enero de 2012

DIA DE 4X4

Després de passar aquestes tres etapes en alçada , com que ha plogut molt i l'entrada al salar de Uyuni pel sud està inundada i com que un de nosaltres no millora , hem decidit anular les següents etapes fins Uyuni. Hem estat un dia descansant i gaudint del paissatge de la laguna colorada amb els seus flamencs passejant-se pel llac rosat degut a la gran quantita de sal acumulada.
Passat aquest dia ens ha recollit un 4x4 que carregant-nos les bicis i les alforjes ens ha portat en 5 hores fins Uyuni al costat del salar. Amb el trajecte hem patit una mica perquè el xofer s'adormia i l'haviem de cridar i donar convesa continuament...
Ens hem instal.lat al hotel Avenida , un hotel molt correcte , net i barat: 30 bolivians per persona , amb una habitació per nosaltres 3 amb bany i dutxes comunitaris.
Aquí estem desde divendres descansant i millorant el mal d'alçada , ja que estem a 3540m.
Ahir vam fer els 30 km que separen el salar i ens vam passejar damunt la placa salada durant unes hores per gaudir de la sensació d'estar pedalant damunt un mar o un núvol... Espectacular!!! El que passa és que la part sud del salar està inundada per les pluges dels últims dies i nosaltres estem preparant l'etapa de demà que anirà per la part nord del salar fins la isla del pescado (Incahuasa) a 100km d'aquí on farem nit i l'endemà seguirem cap al nord direcció Colchaca on surtirem del salar el dimarts. Esperem que no estigui inundat i poguem pedalar tots els km. Fins llavors no sabem quan ens podrem tornar a comunicar.

PER CERT NO POSEM FOTOS PERQUÈ INTERNET ÉS MOLT LENT AQUÍ A UYUNI...

UNA SALUTACIÓ A TOTS ELS SEGUIDORS/ES
IGNASI, FRAN I DAVID

4 comentarios:

  1. Osti... Puta mala sort amb el temps, peró segur que heu alucinat amb els paisatjes i encara us queda el "Salar". Quins records que em venen a la memòria, bufffff! Ara sóc jo el qe està a darrera l´ordinador... grrrr! M´alegro que tot vagi bé. Salut, a recuperara-se de l´esforç i molta sort pels següents dies. Seguimos en combate desde Catalunya!

    ResponderEliminar
  2. Que emocionant que esta la cosa! Cuideu-vos que feu patir una mica a la family.
    Bon cami i bones estrelles que us il.luminin,nen. Au, a pedalar!

    ResponderEliminar
  3. No s'oblidareu mai d'aquesta setmaneta. Poder aguantar en bones condicions durant els primers dies i sense aclimatació prèvia alçades superiors a 4.000 metres és una autèntica animalada.Al menys ara que heu baixat a 3.500 segur que podreu gaudir molt mes de l'experiència sense mal de cap. Molts ànims i records de la gent d'aquí que em pregunta molt per vosaltres. Endavant!

    ResponderEliminar
  4. a vos x poder viure des d la distància les vostres satisfaccions i pedalades..muas a la motxillla extra (q no pesen...!) XXX

    ResponderEliminar